Kom og hør et spændende foredrag om:

”Langsomhed – og pausen som en livgivende nødvendighed”

Klippen, Ribevej 60, Øster Snede, 8723 Løsning

Nogle drømmer om flere timer i døgnet eller håber på uventede huller i kalenderen. Andre kæmper med et overfyldt liv og følelsen af aldrig at kunne slappe af. Mange længes efter hvile.

Men hvad er hvile egentlig? Er det andet og mere end ikke at arbejde? Hvordan kan vi kombinere vores behov for hvile med vores ansvar og forpligtelser? Hvorfor higer så mange efter ro, for i næste øjeblik at jage videre?
Jeg vil opfordre til en langsommere gang gennem livet og til at lade Gud få lov at sige det til os, som vi ikke kan sige os selv, når vi hele tiden skal skynde os videre!

Det forhøjede blodtryk, den hurtige vejrtrækning og hjertebanken, smerter i skuldre/nakke; alt råber til vores sunde fornuft og vores samvittighed om at lytte indad og sætte tempoet ned.

Skabt i Guds billede betyder, at vi skabt med de begrænsninger, der hører menneskelivet til. Vi skal nøjes med at være mennesker og lade Gud om at være Gud. Det er Gud selv, der protesterer, når vi stresser så meget, at vores krop reagerer. Måske er det sådan, at tingene først ofte lykkes, når vi holder op med at anstrenge os. Når vi giver slip. Når vi lader livet komme til os.

Præst Maj-Brit Hvid Christensen fra Aulum vil lede os igennem dette spændende emne.

Pris: 30 kr. betales ved indgangen

Arrangør: Indre Mission Øster Snede

Alle er velkomne – man behøver ikke at være medlem af Indre Mission eller være aktiv i Klippen.